Käyttöehdot:

Kaupassa asiointi edellyttää 18-vuoden ikää, toimivaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa. Ostoksia tehdäksesi sinun ei tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi. Tuotteet toimitetaan sinulle kirje- tai pakettipostina, riippuen tilattujen tuotteiden määrästä/koosta. Postimaksu tilauksille koko Suomen alueella on kiinteä 2,00€. SagaLife ei ota vastuuta kuljetuksen aikana tapahtuvista viivytyksistä, tai tuotteiden vahingoittumisista. Tuotteet postitetaan on 1-3 päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Keskimääräinen toimitusaika kotimaassa on 3-7 arkipäivää.

Maksutavat:

Luottokortti: Visa, Mastercard, Pankkitililtä tunnuksilla: NORDEA, HANDELSBANKEN, S-PANKKI, AKTIA, OP, POP-PANKKI, OMASÄÄSTÖPANKKI. ÅLANDSBANKEN, DANSKE BANK JA SÄÄSTÖPANKKI.

Palautusehdot:

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, jonka umpeutuminen lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli tuote on virheellinen, ei vastaa kaupassa olevaa kuvausta, tai on väärän kokoinen, ilmoitathan aina ensin asiasta sähköpostilla osoitteeseen: SagaSalinTopp@SagaLife.fi Ilmoitus palautuksesta täytyy aina tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta ja tuote täytyy palauttaa 14 päivän sisällä ilmoituksen tekemisestä. Tuotteen tilaaja maksaa palautuksesta aiheutuneet postikulut.