SagaLifen verkkokaupasta löydät Suomessa käsityönä valmistettuja, yksilöllisiä ja laadukkaita tuotteita.

SagaLife verkkokaupassa on myynnissä yksilölliset kierrätysnahkaiset, virkatut, sekä paperista ja helmistä valmistetut korvakorut, kaula- ja rannekorut. Upeat naisten turbaanit, pyyheturbaanit, pipot, muut päähineet, pannat ja hanskat, sekä lasten turbaanit ja turbaanipipot. Täältä löydät myös vaihtuvan valikoiman naisten ja lasten muita asusteita, mm. hiuskoristeita, sekä laukkuja ja pussukoita.

SagaLifen valikoimista löydät mm. upeat kierrätysnahkaiset sulkakorvakorut, tai siipikorvakorut. Nahkaiset Helmiina lehtikorvakorut ovat kestosuosikki, ensimmäinen valmistamamme nahkainen korvakoru malli. Kaikki nahkakorut valmistetaan pääasiassa kierrätetystä, tai ylijäämänahasta.

Huomioithan kuitenkin, että valikoima on vaihtuva ja aina ei välttämättä kaikkea, tai oikeaa kokoa löydy valmiina.

Samoin ongelmatilanteissa tilausta tehdessäsi, kannattaa olla yhteydessä sähköpostiin. Vastaamme aina mahdollisimman pian, jotta ongelmat saadaan akuutisti ratkaistua.

Yhteydenottolomakkeella voit tiedustella, onko mahdollista haluamaasi tuotetta kuitenkin saada tilauksesta.

***

Valikoimissa olevat tuotteet ovat Suomessa käsin valmistettuja ja niiden valmistuksessa on pitkälle hyödynnetty kierrätystä. Kierrätysnahkaa, kierrätyspitsejä ja -kankaita, mutta myös ihan uutta materiaalia.

Kierrätysmateriaaleja käytettäessä on tuotteen esittelytekstissä selkeästi mainittu kysessä olevan kierrätysmateriaalituote.

Kaikki virkkaamani tuotteet ovat valmistettu uudesta langasta, ei kierrätetystä.

SagaLife Designin jokainen tuote on oma yksilönsä. Rakkaudella ja suurella tunteella, pienellä työhuoneella kotonani Forssassa, käsin valmistettu.

Siten, jokainen myynnissä oleva tuote aavistuksen poikkeaa toisistaan.

Onnellisia hetkiä Sinulle, käyttäessäsi SagaLife tuotteita.

Inkeri, kierrätysnahkakorvakorut

Valma, sydänkorvakorut kierrätysnahkaa